Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Dis die rede

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 15 Mei 2017 Aantal woorde: 91 155 Kere gelees 3

Dis die rede

Meteens vee sy haar skaduwee
oor die oog van die reënboog
kaleidoskopiese kleure skeur deur haar;
goudgeel saffier vou om haar sielswoud.

Glansryk sal sy dans vir nog ‘n kans
dag en nag baklei vir lewensprag
verkennend deur die weg van goed en sleg
net om te stol op die wolk van haar wegholson.

In ‘n magiese kaal oomblik van waansin
w-e-e-t sy, sý leef, sweef en kleef
aan die skoppelmaai van haar eie oordeelswaai
hiérdie wentelbaan is gebaar net vir haar.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg Voorbehou
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 107
  Kommentaar telling: 8

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 72 gaste aanlyn

  Bydrae Totale