Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Die see se sang

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 2 Augustus 2017 Aantal woorde: 68 181 Kere gelees 2

Die see se sang

Die see sing so saggies vanogend
bruisende branders breek ritmies
getui-in
getui-uit
getui-in
afgestomp teen die storms binne my
miskien kan ek hier rus en vrede kry
die wippende water maak my seer stil
buigsaam soos die branders, breek my wil.

Sjoe-sjoe
ritmies eentonig heen en weer
daag die stille oseaan my uit
om weer te probeer
al is dit met ‘n kleiner skuit
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 123
  Kommentaar telling: 27

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 25 gaste aanlyn

  Bydrae Totale