Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Die Engele Haal Asem

Deur André van Wyngaardt
Datum gepubliseer: 28 Mei 2020 Aantal woorde: 183 37 Kere gelees 2

Vers 1:
Jy het my lewe ingestap
En die twyfel verander in sekerheid
Met jou hier by my
Kan ek nie anders as om te glo

Vers 2:
Jy’s nie sommer maar net
Nóg ‘n gewone mens
Jy’s soveel meer werd as dit
Is hoe ek jou sien
Dis hoe ek jou sien

Koor:
Jy’s ‘n klinkklare bewys
Dat die engele asemhaal
Voor jou koms het ek soms gewonder
Maar nou weet ek dat hulle bestaan
By jou kry ek ‘n voorsmakie
Van hoe die hemel daar bo voel

Met jou aan my sy glo ek rotsvas
Sonder twyfel
Ek weet nou gewis
Die engele haal asem

Vers 3:
Ek glo nie dat jy regtig besef
Net hoe waardevol jy eintlik is
Jy is nie van hier
Jy’s ‘n engel van God aan my

Herhaal Vers 2 en Koor

“Die Engele Haal Asem” is geskryf en gekomponeer deur André van Wyngaardt ©
Vrygestel op alle goeie digitale platforms in 2017
YouTube Skakel: https://youtu.be/7CdXrAx-zDE
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 25
Kommentaar telling: 1

Welkom by my Ink profiel. Ek is André van Wyngaardt en ek is 'n Afrikaanse liedjieskrywer, komponis en sanger. As 9 maande oue baba, het my ma en tannie op my afgekom waar ek "Stille Nag" geneurie het in my kot. Musiek is in my are ... Aan vaderskant het my pa se twee broers bekendgestaan as Die van Wyngaardt Broers; hulle het musiek gemaak en langspelerplate vrygestel in die jare 70's. My musiek is beskikbaar op alle goeie digitale platforms, o.a op YouTube, Spotify, iTunes en Google Play Music. Kom luister gerus.

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 50 gaste aanlyn

Bydrae Totale