Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Carte blanche van die natuur

Deur Anze
Datum gepubliseer: 22 Julie 2017 Aantal woorde: 98 136 Kere gelees 1

waar die winterson wydsbeen
oor heuwels sit
brand die dorsverlange
na ‘n nuwe somer
waar ek tot na die middernaguur
met droomoë
na die sterre kan tuur

in die krummels
van die Bosveldvuur
wat seine na die Hemel stuur
sien ek in die konstelasie
spore van dit wat was,
is en weer sal kom
met ‘n dorstige heiligheid
uit die sekelkom val

in die carte blanche
van die natuur
ontwaak die hunk’ring
na die vrede
vir nog
‘n pasgebore dag
wat nuwe verlossing bring
vir die wat soos ‘n duif
na antwoorde
en vryheid
smag

© Anzé Bezuidenhout
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 190
  Kommentaar telling: 2063

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 61 gaste aanlyn

  Bydrae Totale