Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Blinde avontuur (Silwer)

Deur Seirdna
Datum gepubliseer: 28 November 2020 Aantal woorde: 67 84 Kere gelees 4

jy was aan my tafel
en ek was woordstom oor jou lyf
jou oe jou mond jou houding
jou styl het afgevryf
soos ‘n lofgedig of ode
(ongesensor vryhandstyl)
fyn op brailpapier geskryf

en ek die blinde leser
se hande gloei soos vuur
kom saam
kom met verwagting
op hierdie blinde avontuur
bring jouself
jou tas en wese
want dit mag vir ewig duur

Seirdna
(A Fourie)
2020.11.28
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    30 November 2020

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die November 2020 – Samesyn-projek

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 44
Kommentaar telling: 77

Gebore in Oos Londen; Grootgeword in Steynsburg Noord-Oos Kaap. Getroud  3 seuns, twee kleinseuns en 'n kleindogter. Van kleins af lief vir skryf. Opstelle was my ding en ek was nog altyd versot op die digkuns. Mal oor sport; het van jongs af briewe vir die Springbok rugbyspelers geskryf en hul handtekeninge versamel. Het later self provinsiale rugby vir die destydse Transvaal (Leeus) gespeel en saam met my ou skoolhelde soos Kevin de Klerk op die veld gedraf. Het Dr. Craven ontmoet en in 'n Curriebeker eindstryd gespeel. Dit was ongelooflik. Daar is twee diersoorte wat deel is van my lewe en vorming nl. perde en honde. Perde is sus en honde is so, beide wonderlik in my wese ingegrafeer. Geen gedig kan die perd se grasie en prag, of die hond se liefde en toewyding genoeg vereer nie. Die digkuns trek my soos 'n magneet. Ek wil dig oor alles om en in my, met ritme en rym. Sou hierdie talent my onderskei; wil ek dit aan my Heer toewy en gedigte skryf met 'n kwinkslag ,wat dalk die dissipels laat lag en hopelik miskien eendag in die hemelse biblioteek geag en gelees word.      

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 52 gaste aanlyn

Bydrae Totale