Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Bevryding: n.a Ingrid jonker – Ontvlugting

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 20 Januarie 2018 Aantal woorde: 105 544 Kere gelees 8

Bevryding
n.a Ingrid jonker – Ontvlugting

Tussen wier en gras sou ek ook wou soek
– na vryheid, verlossing en God.

In vreemdes se oë het ek soms stukkies gesien –
van min of meer

dit wat ék nooit sou vind.

Die gladde son en die rowwe maan
het dalk ook binne my ontbind,
dit was soos
om ‘n geliefde te sien sak in ‘n vlak graf
of om ‘n huis te verlaat
wat aan die hemelruim kon raak,

En dit het my toe laat dink:

is alles maar nie net ‘n gejaag
na die laaste oomblikke
voor die grootste ewigheid.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    22 Januarie 2018

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Januarie 2018 – Weerbegin en voornemens projek

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 147
Kommentaar telling: 27

Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 52 gaste aanlyn

Bydrae Totale