Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Arabiese lente – Haikoe

Deur Anze
Datum gepubliseer: 10 Maart 2017 Aantal woorde: 9 224 Kere gelees 4

lewe sielesmart
arabiese lentebloed
deurdrenk die erfgrond

© Anzé Bezuidenhout
 • TEMAS
  3 Kommentaar
  1. neels

   Maart 11, 2017

   kort maar kragtig. Anze dit is preies wat besig is om in ons land te gebeur met al hierdie vreemdelinge wat die land instroom

   • Anze

    Maart 11, 2017

    Dankie Neels, dis presies wat ek ingedagte gehad het veral met al die moorde op ons boere

  2. Loretta Szikra

   Maart 17, 2017

   Hierdie is regtig baie kragtig gestel Anze… Jy sê so baie met die minimum woorde. Ek wonder baie of daar werklik nog hoop in hierdie mooi land van ons is???

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 185
  Kommentaar telling: 1856

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 101 gaste aanlyn

  Bydrae Totale