Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: April 2020 – Grendel projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 1 April 2020 Aantal woorde: 176 27 Kere gelees 2

Beste INKers

Na afloop van die Limiriek, en tydens die geforseerde grendeltyd, glo ek elkeen van julle verkies ‘n weg van minste teenstand. Vir die wat noodgedwonge tuis moet bly, en selfs die wat steeds daagliks uitgaan om noodsaaklike werk te doen, is my wens gesondheid en voorspoed vir elkeen.

Gebruik dus van hierdie kosbare tyd en skryf jou hart leeg en los.

Ter wille van die inperking, wil ek nie verder bydrae tot die gevoel van magteloosheid nie, en het besluit dat ons die projek weer as “OOP” gaan aanbied.

Hierdie maand is die opdrag vir alle kategorieë dieselfde:

1. Gebruik die woord “Grendel” in jou werk. Sinonieme is aanvaarbaar.
2. Geen inskrywing mag die woord “GRENDEL” as titel hê nie.
3. Daar is geen reëls aangaande lengte, struktuur of aanbieding nie.

Wees veilig en skryf in Afrikaans.
Projekbestuurder

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 252
Kommentaar telling: 2790

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 55 gaste aanlyn

Bydrae Totale