Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Agt maal genadig

Deur Viooltjie
Datum gepubliseer: 16 Maart 2017 Aantal woorde: 45 193 Kere gelees 3

 

Hemels – as die son opkom
vlam ‘n amber vuur in gloed.
Oopbek lag die lelieblom
– ‘n nuwe dag kom groet.

Te staar na wolkpatrone –
wasig’ wonders wat deur ruimte swerf.
Weswind ruk aan groenblaar krone,
waai reënbeloftes oor my werf.

© Carma Shaw
16 Maart 2017
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. Elroux

   Maart 18, 2017

   Die natuur so pragtig beskryf.

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 266
  Kommentaar telling: 813

  Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat ek te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 99 gaste aanlyn

  Bydrae Totale