Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Aandvers – 4 September

Deur Viooltjie
Datum gepubliseer: 4 September 2017 Aantal woorde: 36 167 Kere gelees 5

Toe het die son loop sak oor Brackenfell,
agter westerheuwels – vêr.

En een tarentaal het boomop gevlug.
Dit was voor die eerste ster verkyn het –
net voor die son finaal verdwyn het.

© Carma Shaw
4 September 2017
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. HelenaMellet

   September 5, 2017

   Baie mooi, Viooltjie. Soveel rustigheid in jou woorde.

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 255
  Kommentaar telling: 757

  Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat ek te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 88 gaste aanlyn

  Bydrae Totale