Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Sag in jou arms

Deur Amazon
Datum gepubliseer: 7 Augustus 2017 Aantal woorde: 103 67 Kere gelees 3

Die ontmoeting was “wow”
jou gesig met die eerste oogopslag
van woorde was ek gerompel
in my eie spore gestrompel

die besef was ‘n groot verrassing
my stem my in die steek gelaat
‘n tweede droom ‘n waarheid geword
want voor my oë het jy ingetree

asof van nuut beleef ek my matriekjaar
met vlinder wat warrel in my
opgewonde bly het ek geword
want sag in jou arms het ek gaan lê

jy het my omvou met liefde teer
sterk en ferm het jy my hanteer
het ek geweet jou gaan ek nie verloor
want aanmekaar het ons behoort

Louisa van Vliet
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. Palet

   Augustus 8, 2017

   Mooi liefde

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 92
  Kommentaar telling: 24

  Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 70 gaste aanlyn

  Bydrae Totale