Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Junie 2017-projek -EERSTE

Deur Toom
Datum gepubliseer: 19 Junie 2017 Aantal woorde: 79 75 Kere gelees 1

8 vm., 1e. Junie 2017

Junie 2017-projek — FAK

Eerste!

Die Hiefel en die Fiefel is op besoek by hul kammalandse Tannie in haar bosveldhuisie. „Ag, Tannie, sing jy van blomme vir ons.”

Kinders, kinders, díe tyd van die jaar is alles gevries. Kyk, selfs die bye moet pollen-ys lek.”

Fluit-fluit, my storie’s klaar.

Eerste!

[5 sterretjies …….]

1e.Junie2017…………………………….* * * * * ……………………………………tje

[Ja, maar ek sien nie waar die deelname aan Junie 2017 is nie! Toe maar ek skryf eenvoudig by Junie 2016 in.]
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR
  profiel foto van Toom

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 129
  Kommentaar telling: 130

  Dag-ook, alhoewel ek miskien 'n bietjie baie oor taalkwessies en filosofie mag redekawel, het ek NIE 'n graad of soiets in  taalkunde of wysbegeerte nie. Wat ek weet, of meen dat ek weet, het ek onder meer op praktiese manier in die klaskamer geleer - aan en van die kinders - ook my belewenisse van konferensies en kongresse, van biertjies op die stoep, dagblaaaie en vaktydskrifte en die gans normale daaglikse waansin. Sommiges het bly kleef. Weiniges.Sedert meer as veertig jare woon ek in Duitsland; het vrou, kinders, kinderssekinders, huis, hond gehad, katte ook, heimwee. Tweekeer het ek in hierdie tyd heimatverlof geniet.Eindelik kan gestolde gedagtes, verflenterde notatjies, stowwerige uitdrukswyse nou uit hul winterslaap wagword. My uitgangspunt is dat die woorde lekker moet proe, glad oor die tong moet rol.Alles wat ek skryf is outobiografies - ek het nie die geld vir die prokureur nie.- Oupa, nie alles wat lekker is, is soet nie. Proe maar hierdie klawerblad - dis mos lekkersuur, nè?So leer ons hopelik van mekaar. Groetnis vanToom

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 96 gaste aanlyn