Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: In die begin

Deur Anze
Datum gepubliseer: 17 Julie 2017 Aantal woorde: 86 83 Kere gelees 1

pruttel -gedagtes
versamel bont-letters
in dryfhout uit my hart;
nes ‘n hemelse lullaby
versamel dit nektar
deur skrefieswimpers
om inktrane
op papier
te drup

skei dit die lig
van duisternis
(soos in die begin)
en daar staan geraam
die verskil tussen
goed en kwaad
in dié boom van
mensgemaakte
wraak

so kom die dae dan
waar die son sy tree
moet maskeer
sodat gevegstyd
stil kan staan
vir ‘n nuwe vrede
om te begin

(soos in die begin)
– en ook dit
was goed

© Anzé Bezuidenhout
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. Ronel Janse van Vuuren

   Julie 17, 2017

   Pragtig 🙂

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 178
  Kommentaar telling: 1678

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 12 gaste aanlyn

  Bydrae Totale