Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Heks se houvas

Deur Janita
Datum gepubliseer: 7 Oktober 2017 Aantal woorde: 107 53 Kere gelees 1

Heks se houvas

Voel jy soms die heks se klou,
wat jou arm styf vashou?
Daardie heks waarvan niemand weet,
die een wat jou van binne af opvreet.

Al ruk jy jou los uit haar greep,
eggo haar lelike lag in jou kop.
Jy kry haar nie weg gewas met seep,
daar is net een manier om haar te stop.

Sy is baie verwaand,
kom gewoonlik uit in die aand.
Dan moet jy jou oë oprig,
na die Een wat jou daaruit kan lig.

Hy sal jou nooit laat gaan,
saam met Hom kan jy haar verslaan.
Hy genees die wonde,
van daardie geheime sonde.
© Janita Rossouw
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR
  profiel foto van Janita

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 12
  Kommentaar telling: 4

  Ek is gebore en getoeë in 'n klein dorpie in Noordwes.  Voltooi my BCom kwalifikasie aan die Puk in 2007.Ek verbreed my horisonne en begin met my rekenmeester klerkskap by 'n firma in Centurion.Na byna vier jaar, verlaat ek die firma vir 'n beter geleentheid by 'n ander maatskappy.In 2015 begin ek weer deeltyds studeer deur UNISA aan my graad in Sielkundige berading.Vir ontspanning gaan stap ek met my twee honde, of eerder, hulle met my, ek probeer gereeld om Parkruns te doen asook fiets te ry.  En dan probeer ek tussendeur dig :)

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 88 gaste aanlyn

  Bydrae Totale